Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Ik heb je hulp nodig (& win daarmee een iPod)!

In de laatste fase van mijn MScBA Marketing Management opleiding heb ik jouw hulp nodig! Wil je me helpen? Dat kan op twee manieren!

1. Door de korte enquête in te vullen.

De enquête duurt ongeveer 5-6 minuten, waarvan je ± 2 minuten een leuk filmpje aan het kijken bent. Zonder jouw hulp kan ik niet afstuderen, dus klik op onderstaande knop om me te helpen!

Enquete invullen

2. Door de enquête te delen met vrienden en familie.

In totaal heb ik honderden ingevulde enquêtes nodig, en ook daarvoor wil ik jou om hulp vragen. Zou je deze pagina daarom willen delen met familie, vrienden en kennissen via e-mail, Hyves, Facebook en/of Twitter? Als dank maak je dan direct kans op een gratis iPod!

Je kunt deze pagina makkelijk doorsturen middels de volgende links: Facebook email HyvesOnderzoek van mede-studenten

Ik ben niet de enige die in dit schuitje zit. Wil je anderen ook helpen met afstuderen? Vul onderstaande enquêtes dan ook in!

Wil je jouw onderzoek hier ook vermelden? Neem dan contact met me op.

Als dank maak je kans op een gratis iPod!

Omdat ik erg dankbaar ben dat je de tijd neemt om mij te helpen verloot ik een gratis iPod onder eenieder die mij helpt om aan voldoende ingevulde enquêtes te komen!

Hoe kan ik de iPod winnen?

Door deze pagina door te sturen via Hyves, Facebook, Twitter of e-mail een je vrienden & kennissen! Vergeet niet mij ([email protected]) te CC-en zodat ik weet dat je de pagina hebt doorgestuurd en je meedingt voor de gratis Ipod!

Geïnteresseerd in de resultaten?

Geïnteresseerd in de resultaten van dit marketing-onderzoek, bijvoorbeeld ter publicatie op uw website? De resultaten zijn gratis verkrijgbaar in ruil voor exposure voor bovenstaande enquête. Neem contact op bij interesse!