Reizen

Hier vind je een overzicht van een aantal verre reizen die ik in de afgelopen jaar ondernomen heb.

Australië 2008

Op 18 januari 2008 begon mijn eerste “grote reis”: een half jaar naar Australië! De helft van de tijd heb ik stage gelopen in Sydney, de rest van de tijd heb ik rondgereisd in Australië en Nieuw Zeeland.

Canada (+ VS) 2009

In de zomer van 2009 was het weer zover: ik ging weer op reis! Het plan was om 2 maanden vanuit Toronto (Canada) te werken, maar heb uiteindelijk ook nog diverse andere uitstapjes gemaakt. Zo ben ik tussendoor een aantal dagen naar New York geweest, en heb ik er uiteindelijk een roadtrip door de Rocky Mountains achteraan gedaan!

Costa Rica 2010

Als je van natuur houdt is Costa Rica zéker een aanrader: wat een prachtland! Nadat ik een aantal weken met mijn zus rond heb gereisd, ben ik zelf nog even in Miami blijven hangen alvorens terug te keren naar Nederland.

Australië (2011 – 1)

Vanwege mijn voorliefde voor Australië en de stad Sydney, ben ik begin januari 2011 weer richting Sydney gevlogen. Hier heb ik een kantoor gehuurd om zodoende vanuit Sydney mijn business te runnen: geweldig! Na 6,5 maand – eind juli – weer huiswaarts gegaan.

Australië & Azië (2011 – 2)

Op moment van schrijven moet deze reis nog beginnen, maar de planning is om vanaf 1 oktober 2011 (2 maanden na terugkomst uit Australië) terug te vliegen naar Australië. Na ± 1,5 maand Australië vlieg ik richting Azië, om daar nog 2 maanden rond te reizen door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *