Half jaar Australië!!

Hier is’ie dan eindelijk (of alvast), het beloofde reisblog!

Over 38 dagen vlieg ik vanuit Dusseldorf naar Bangkok (Thailand), om na 5 dagen olifanten rijden en krekels eten weer door te vliegen naar Sydney! De bedoeling is om hier (zo nu en dan) de reisverhalen, foto’s en filmpjes voor het thuisfront neer te zetten zodat jullie heerlijk mee kunnen genieten en vooral stinkerd jaloers worden 😉

In augustus, september, oktober en november is mijn adres: 50 Edgecliff Road, 2025 Woollahra in Sydney, een onwijs gezellig studentenhuis op zo’n 2km afstand van hét strand van Sydney: Bondi Beach! Zit mooi in het centrum en ben dus ook redelijk snel op m’n stageplek. In december & januari trek ik er met een rugzakje op uit en zie ik wel waar ik zoal beland, dus eventuele post in deze periode is vrij nutteloos 🙂

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er nieuwe verhalen of foto’s worden gepost? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom!

x Wilco

De originele post (incl. reacties) vind je hier.

This entry was posted in Australië 2008 and tagged . Bookmark the permalink.