Eerste paar dagen Down Under

Meteen nog maar een tweede verhaaltje eruit knallen, de eerste paar dagen Sydney! Nadat we om 06.00 voet aan grond zetten, kwamen we tegen 8-en aan in het stagehuis, welke groter en schoner was dan ik verwacht had: viel dus alles mee! De eerste dag hadden we vooral gigantisch slaapgebrek, aangezien we net uit de hektiek van Thailand kwamen, we net een nacht hadden overgeslagen en tot ‘s avonds wakker moesten blijven om meteen in het ritme te stappen. Deze dag hebben we dus voornamelijk gevuld met het kopen van de broodnodige boodschappen, wat koffie leuten en zo goed mogelijk proberen wakker te blijven. ‘s Avonds nog even uit eten geweest bij de Easterns, waarna ik van half 10 ‘s avonds tot 10u ‘s ochtends heb geslapen: het was blijkbaar nodig!

Donderdag hebben we eerst met wat huisgenoten de toerist uitgehangen en zijn we met de boot langs de Harbour Bridge en Opera House gegaan, hebben we nog ergens wat koffie gedronken en zijn we nog ergens wat gaan eten. Tot die tijd was het in het zonnetje onwijs lekker (en is insmeren ook een must, al is het winter), maar ‘s middags begon het te gieten en zijn we even in een overdekt winkelcentrum gedoken (je ziet niet anders in Sydney).

Gisteren (= vrijdag) zijn we bij Bondi Beach geweest, *het* strand van Sydney op 2km afstand van huis. Om te zwemmen was het nog te koud, maar even over het strand lopen en langs de kliffen lopen was erg mooi, onwijs helder water! Jammer dat ik ‘t niet droog heb gehouden, kwestie van slecht timen als je even tussen hogen golven door moet rennen 😉 ‘s Avonds een gezellig huisfeestje gehad en dus niet meer weggeweest.

Vandaag (na het zelf kleren wassen, jaja ;-)) het toerist-zijn doorgezet en een flinke wandeling gemaakt langs de kust en door Sydney, en we duiken zo nog even de stad in!

Samenvattend: So far een toptijd met gezellige huisgenoten! Vooral ‘s avonds nog fris, maar het is dan ook winter 😉 Heb m’n eigen kamer, opzich lekker ruim maar wel de meest rumoerige van het hele huis. Nog maar even kijken hoeveel last ik ervan ga hebben 😉

PS. Heb inmiddels een Australisch nummer: 0061414964472! Om te bellen neem je bovenstaand nummer, smsen kan naar zowel m’n NL als Aussi nummer, maar naar het Aussi nummer zal ik sneller lezen.

De originele post (incl. reacties) vind je hier.

This entry was posted in Australië 2008, Reisverhalen and tagged . Bookmark the permalink.