Genieten, genieten, genieten!

Enerzijds is het bizar hoe snel de afgelopen 4 maanden voorbij zijn gevlogen, maar anderzijds heb ik in de afgelopen tijd – ondanks dat ik doordeweeks aan het werk ben – weer onwijs veel gedaan en meegemaakt! In plaats van een verhaal te delen waarin ik alle details probeer te beschrijven, zal ik enkel even een beeld schetsen van hoe mijn tijd er zoal uit ziet door een aantal dingen te noemen die me zo 123 te binnen schieten. Scheelt jullie leeswerk, mij typewerk: win-win!

Zoals gezegd: doordeweeks (ma – vr) werk ik op m’n kantoor in de buurt van Darling Harbour, maar alle tijd daarbuiten wordt gebruikt alsof het vakantie is! Hoe deze tijd zoal wordt ingevuld?

 • Regelmatig stappen (voor de kenners: Ivy, Scary Canary, Three Wise Monkeys, Cargo, Side Bar, etc etc)
 • Gezellig BBQen
 • Feestdagen zoals Mardi Grass & ANZAC Day
 • Dagen uit zoals naar het Royal National Park
 • Wandelingen zoals Coogee – Bondi en de Manly Walk
 • Regelmatig naar het strand (Bondi Beach, Coogee, Bronthe, Manly etc)
 • Zeilen in de Sydney Harbour
 • Wijnproeven bij de wijnvelden in Hunter Valley
 • Dag-roadtrips, bijv. naar Wollongong & Kangaroo Valley
 • Surfen op Cronulla Beach
 • Mary Poppins (musical)
 • Uitbundig koninginnedag gevierd met 200+ Nederlanders (incl. feest bij de ambassade)
 • Lord Of The Rings (film) in het Sydney Opera House terwijl het orkest alle muziek live speelt
 • Regelmatig squash, hardlopen en zwemmen
 • Genieten!!

Deze lijst geeft denk ik een aardig beeld van hoe het leventje er hier uit ziet. Ik zeg: genieten! Het begint hier inmiddels wel af te koelen nu we richting de winter gaan: ik draag sinds deze week zelfs een lange broek! Niet altijd, maar sowieso in de avonden. Het moet inderdaad niet gekker worden…

Foto’s

Met zulke verhalen kunnen foto’s uiteraard niet uitblijven! Ik zet her en der wat foto’s op Facebook, welke je hier (klikken) kunt bekijken. Hieronder zie je ook nog een korte video-impressie van een roadtrip door de NSW outback tijdens het paasweekend (ruim 3.000 KM in 5 dagen tijd).

Planning

Op moment van spreken heb ik ‘vakantie’. Deze week ben ik met een 4-daagse PADI-duikcursus bezig (gaaaaaf), waarna ik zaterdag een weekendje (za-ma) naar Brisbane ga. Als ik dan begin volgende week weer thuis (in Sydney) kom… Vlieg ik door naar Nieuw Zeeland voor een roadtrip van 3 weken!!

Maandag 6 juni vlieg ik weer terug naar Sydney en ga ik nog 2 maanden vanuit m’n kantoor in Sydney aan de slag, om op 31 juli weer voet op Nederlandse bodem te zetten. Zoals de meeste wellicht weten was het plan om vanaf september/oktober samen met Carolien rond te reizen door Australië en Azië… En dat gaat (uiteraard) gewoon door, maar ondergetekende vond het te lang duren om tot september / oktober te wachten en gaat dus tussendoor voor 1,5 – 2 maanden naar Nederland!

Zo, ik denk dat jullie weer aardig op de hoogte zijn.

Liefs,

Wilco

This entry was posted in Australië 2011. Bookmark the permalink.

3 Responses to Genieten, genieten, genieten!

 1. Sandra says:

  Heej Wilco!

  Klinkt allemaal weer super goed :)! Jij lekker aan het genieten daar en ga vooral zo door! Maar wij zijn in ons kikkelandje ook aan het genieten van het mooie weer en gewoon bezig met mijn co-schap gynaecologie!

  Dikke kus vanuit Leiden!

 2. Roger says:

  Goed bezig man!!

  Leuk om te zien hoe je werken op zo’n gave manier combineert met leuke dingen doen. Super!

 3. Maaike says:

  Hey wil!

  Sorry iets wat laat, maar ik heb eindelijk even de tijd gevonden om rustig te lezen hoe het bij jou gaat…

  KLinkt allemaal super!! (een grote vakantie niet?) De tijd gaat inderdaad snel voorbij.

  Je bent nu ook nog lekker daarvan aan het genieten.. en zo hoort het..

  Dikke kus vanuit Azie ;).. Perongelijk plannen om richting SH te komen, just let me know dan he ;).

Comments are closed.