Werken en leven in Sydney!

De tijd vliegt! Hoewel ik het gevoel heb dat ik nog maar net in Sydney ben, is het inmiddels al ruim 6 weken geleden dat ik het koude Nederland (tijdelijk) inruilde voor het warme Australië! Tot nu toe is het volop genieten geweest, heerlijk! Doordeweeks ben ik lekker (vanuit eigen kantoor) aan het werk om m’n toko in Nederland draaiende te houden, en gedurende de avonden en weekenden heb ik alle tijd om te genieten van alles wat Sydney en omgeving te bieden heeft.

“Wat heeft Sydney dan zoal te bieden?”, hoor ik jullie vragen. Vooropgesteld: heerlijk weer! Hoe relaxt is het om non-stop op slippers rond te lopen, uit je werk direct door naar het strand te gaan, lekker te kunnen BBQen of zelfs nog na het stappen te kunnen genieten van een nachtelijke duik en een prachtige zonsopkomst bij Bondi Beach?! Omdat veel lezers (al dan niet van de verhalen) een aardig beeld hebben van hoe het leven er in Sydney uit kan zien, zal ik hier verder niet te veel op in gaan 🙂

Omdat ik niet enkel voor Sydney naar Australië ben afgereisd wordt er uiteraard ook buiten Sydney het e.e.a. bezocht! Zo ben ik een aantal weken geleden naar Melbourne gevlogen, voornamelijk om Steve (= ex-huisbaas) weer te zien! Die was datzelfde weekend vanuit Kalgoorie (= westkant Australië) naar Melbourne gevlogen om ons (Rene, Stefan, Lieve en ik) weer te zien. In het kort: top om Steve weer te zien! Ook heb ik weer een bezoek gebracht aan de Blue Mountains, en heb ik toevallig vandaag een park ten noorden van Sydney (± uurtje met de auto) geweest. Tot nu toe (op Melbourne na) dus nog niet ver weg geweest, maar het “grote reizen” bewaar ik dan ook zoveel mogelijk om later dit jaar samen met Carolien te doen!

Voorlopig ligt de focus dus nog op werken en genieten vanuit Sydney! Tussendoor zal ik ongetwijfeld wat weekenden weggaan (retourtje Brisbane is al geboekt) en liggen er nog tal van bezigheden in Sydney in het verschiet (zeilen in de Sydney haven, PADI duikbrevet halen, etc).

Aangezien ik jullie niet wil vermoeien met (te) langdradige verhalen laat ik het hierbij. Ik denk dat de strekking duidelijk is: het is (weer) volop genieten in Australië!!

Heel veel liefs,

Wilco

PS. Op Facebook staan al zo’n 90 foto’s online, maar ik zal binnenkort een aantal foto’s op DeKreij.com toevoegen!

This entry was posted in Australië 2011. Bookmark the permalink.

2 Responses to Werken en leven in Sydney!

  1. Laurens says:

    Relax!!! PADI halen: Top 🙂

  2. Roger says:

    Leuke plannen en waarom zou je vanuit Nederland werken als het zo ook kan.

    Goed bezig Wilco!

Comments are closed.