There and back again

Morgen is het weer zo ver, na twee maanden in Nederland er staat weer een nieuwe reis voor de deur! Of beter gezegd, het ‘verlengde’ van mijn Australië reis eerder dit jaar.

Ook al vlieg ik morgen wéér naar Australië, de reis zal in vele opzichten anders zijn dan de voorgaande. Het afgelopen half jaar heb ik – op een aantal weken rondreizen in Nieuw Zeeland na – gewerkt vanuit m’n kantoor in Sydney. Het was (uiteraard) op en top genieten, maar doordeweeks moest er gewoon gewerkt worden. Daarbij was Carolien nog bezig met afstuderen en moest dus achterblijven in Nederland (wat een uitvinding, dat Skypen).

Dit keer is het 3,5 maand volop reizen. Geen kantoor, geen werkdagen. Slippers aan, zwembroek aan en gaan! Morgen vliegen we eerst naar Sydney, waarna we in 5 weken langs de oostkust naar het noorden reizen. We hebben een campertje gehuurd, ideaal!

Op 10 november vliegen we terug naar Sydney, waar ik dan nog 7-8 dagen de tijd heb heb om Carolien rond te leiden in mijn “tweede thuis”. De 17e vliegen we naar Azië, waar we dan 2 maanden de tijd hebben om rond te reizen! De exacte route zien we ter plekke wel, maar globaal is het Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. 17 januari vliegen we dan weer naar huis!

Ik heb er – uiteraard – onwijs veel zin in, het gaat weer een onvergetelijke tijd worden! Heerlijk om dit keer samen rond te kunnen reizen.

Voor de mensen die het zich afvragen: ja, hierna is het klaar en zal ik m’n best doen om binnen de landsgrenzen te blijven 😉

Tot volgend jaar!

This entry was posted in Australasia 2011. Bookmark the permalink.