Time flies when you’re having fun!

Time flies when you’re having fun..! In de afgelopen twee weken weer onwijs veel gezien, gedaan, meegemaakt en beleefd dus hier alles gaan beschrijven gaat ‘m niet worden.. Dus ik heb zojuist alvast een boel foto’s online gezet waar ook heel wat uit te halen valt!

Leven is hier weer onwijs goed! Boel gezelligheid, leuke feestjes, veel nieuwe mensen, mooie sight-seeings en andere leuke bezigheden! Met Jesper nog naar Casa Loma geweest, een oud kasteeltje in Toronto. Samen met Sandra & Jesper naar Toronto Zoo geweest: Grooooooot! Samen met Sandra & Minka naar een American Football match van de Argonauts geweest, en samen met Sandra naar de Blue Jays vs. New York Yankees geweest, met dank aan de moeder van Sandra! Deze week twee keer naar Toronto Island geweest aangezien we er de eerste keer haast afgespoeld werden (maar daardoor wel een schildpad van 40-50cm hebben gespot!). De tweede keer was het beter weer, en hebben we na een paar uurtjes fietsen een mooi rustig strandje opgezocht om daar lekker te BBQ-en met uitzicht op de skyline. Begin van de week samen met Jesper nog bij een bierbrouwerij geweest om te kijken hoe ons favoriete biertje – Steam Whistle – werd gebrouwen, waarna we nog even naar The Beaches zijn geweest en daar samen met Sandra een hapje hebben gegeten.

Gisteren zijn we naar de Niagara Falls geweest, *awesome*!! Mocht je toevallig in de buurt zijn: aanrader! Overdag in the Maid Of The Mist geweest, wat inhoudt dat je met een bootje onder de watervallen vaart: Wát een geweld! ‘s Avonds werden de Falls verlicht en was er een mooie vuurwerkshow. Super gaaf, maar het onweer van gisteravond was wellicht nog mooier! Nog nooit zo lang, veel en harde onweer meegemaakt als gisteravond! Pakweg elke 30 sec een mooie (grote!) flits naar beneden!

Mocht dit bericht een beetje chaotisch geschreven zijn: Sorry! Wilde nog even snel een berichtje schrijven maar had niet echt veel tijd, en ben daardoor ongetwijfeld de helft vergeten.. Ga vanavond richting New York en ben dan zaterdag voor een dagje terug in Toronto, waarna ik de Rocky Mountains samen met zuslief onveilig ga maken!

Mensen, tot snel!
De originele post (incl. reacties) vind je hier.

This entry was posted in Canada 2009, Reisverhalen and tagged . Bookmark the permalink.